Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med en ny mobil och märke


så får man lov att börja om från början igen

om man ska ha en chans att kunna lära sig den

Lära sig den nya yuppie nallen

Från en Sony Eriksson till en Samsung Galaxy Express

För olika inställningar har dem

Så nu måste jag med Samsung bli till en riktigt god vän

Ken Cassel
23/9-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-23 16:07



Bookmark and Share


  anits VIP
Lycka till! Dessa manualer
är alltid lika frustrerande
2013-09-23

    ej medlem längre
Grattis och lycka till!
2013-09-23

  ResenärGenomLivet VIP
Det kan vara knepigt till en början,
men du blir nog snart varm i kläderna...
lycka till...
2013-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel