Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- HUR KAN ENS SJÄL LIDA SÅ -

Ångest är min erkända skuld.
Ett yttrande av min synd.

Är det såhär en själ lider?

Min kropp är tyngd av nöd.
Ingen vila, ingen frid.

Döden är ingen lösning.

Min kropp och själ skriker
unisont med andens röst

Min Gud, hjälp mig!

Mitt liv är i Herrens händer.
Mitt öde åt hans nåd.

Se till mig, syndaren.




Fri vers (Fri form) av Thomas Jensen
Läst 353 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-23 20:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så gripande att läsa. Fin bön om hjälp, och bilden som antyder var hjälpen finns.
2013-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Thomas Jensen
Thomas Jensen