Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VIDFAMNE

Tungt beslagen av gjutet järn den porten är som döljer avgrund
Där bakom lurar fången än och smider planer för sin tid.

Snart är frihetsstunden kommen och han vet att jordens rund
har bävat för denna stund, Han ryter ut till sista strid.

Bäva månde varje man som inte byggt sitt hus på stadig grund.
Vila tryggt mot Jesu bröst vars famn är himmelsvid.




Bunden vers (Rim) av Thomas Jensen
Läst 341 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-30 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thomas Jensen
Thomas Jensen