Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN DÅRES LYCKA

En gång i livet fanns det känslor,

ögonblick av tystnad,

men blott en sekund.

En flyktig tanke, en dåres önskan

att få blicka in i

tidens spegel.



Jag har sett framtiden och jag skrattade.

Mörkret skingrades

så som en slöja för vinden.

Men från ljuset hörde jag

ljudet av mäktiga vingslag.

Skingra min oro.



Rena min skuld, ta mig hem.

Ta mig hem.




Fri vers (Fri form) av Thomas Jensen
Läst 317 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-08 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thomas Jensen
Thomas Jensen