Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIVGIVAREN

En leder, en följer, den tredje står kvar.
En är klokare än de andra.

En kom, en gick, en tredje kommer.
Den kloke tar emot hjälparen.

En blir stor, en liten, men ingen blir utan
Eld skall pröva frukten.

Jag är inte vad jag var och inte vad jag blir
Löftet är salva för mina sår.




Bunden vers (Annat versmått) av Thomas Jensen
Läst 269 gånger
Publicerad 2017-03-28 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thomas Jensen
Thomas Jensen