Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kära !

min kära torka mina tårar när dom faller

min kära ge mig tröst när mina tårar träffar dig

min kära håll om mig när mitt hjärta gråter

min kära ser du mina tårar som faller för dig..




Fri vers av Morgan
Läst 344 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-23 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan