Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du , jag !

känn smärtan , känn energin

känn glädjen, känn lyckoruset

känn tårarna, känn fruktan

känn dig, känn mig.




Fri vers av Morgan
Läst 350 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-23 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan