Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

omedvetenheten i kärlek

jag kände inte att jag var älskad
innan jag var lämnad och förlorad

igen kärlekens interval den bär
aldrig hela vägen fram den visar

sej snabbt men försvinner dubbelt
så snabbt med en smärta som får

kärleken att se ynklig ut !




Fri vers av den nakna poeten
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-23 23:14



Bookmark and Share


  den nakna poeten
ja så är det Angela det nya lindrar
det gamla jag glömmer aldrig det
vackra som jag har förlorat för jag
är glad att jag har upplevt det men
det gör ont tills man har lärt sej leva
med förlusten som ett vackert minne
2013-09-24

  angela Täubert fd Jansson VIP
Ja Conny kärleken gör mest ont, men de gånger den omfamnar dig glömmer du de stunder den gjorde ont!!!!
2013-09-24
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten