Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Matar universum med drömmar

 

 

 

 

i natt lyser stjärnorna

starkt och klart

och jag kan känna hur månens sken

smeker mina tårdränkta kinder

samtidigt som hjärtat havrerar i mitt bröst

jag vill skrika

men jag är alldeles stum

i natt begraver jag mitt hjärta

och sänder mina drömmar ut i universum

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 557 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2013-09-23 23:31



Bookmark and Share


  Tess74
så vackert och känslofyllt
2013-09-29

  aol
tungt berörande so en befrielsetanke,
2013-09-27

  Lynx63 VIP
Vacker, gillar.
2013-09-26

    Silverbjer
Sista fyra raderna... WOW!
Bokmärker =)
2013-09-24

  Angel of love
Vackert berörande och kraftfullt.
2013-09-24

  prinscess VIP
starkt berörande
2013-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP