Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gääääsp




Du kommer för tidigt, eller Finns här någon plats för galenskap eller Är jag vid mina sinnes fulla b

 

Natten har passerat obemärkt

men jag hörde dig när du kom

Du ligger där och väntar mig

undrar

kommer hon nån gång

 

Liksom du låg där och

väntade igår

i förrgår och dan före det

Jag känner din närvaro

doft av nykänsla

så påtaglig och så het

 

Jag ska ta dig - vänta bara!

låt mig vakna först

Vill utforska och sluka

släcka din trånfulla berättartörst

 

 

...

 

 

Köpte en prenumeration på lokala dagstidningen, 1 krona om dan i 90 dar. Här snålas det inte.




Fri vers av anneluca
Läst 344 gånger
Publicerad 2006-03-08 22:01



Bookmark and Share


  småbusig
*ASG* tänk att få ligga och vänta på HD !!!
2006-04-18

  bq
brukstavstidningen; gala och alltid välkomma
2006-03-11

  alfa VIP
F-n tjejen!
*flinar brett*
Denna var hur
go som helst!

Oroa dig inte.
Du vänjer dig
snart vid dess
ankomst.

Tack!
2006-03-10

  Laijza
Underbar hyllning till dagstidningen..Stöpt i en gåtlikt form, som får min fantasi att flyga iväg..Bra gjort stumpan!
2006-03-09
  > Nästa text
< Föregående

anneluca
anneluca