Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sand

 

 

jag vill inte längre leka i din sandlåda sen du skickade din bror att kasta sand på mig
inte ens han hade en egen anledning

 

där finnas ändå inga diamanter

 

*

 

inom sig själv vänder bara skölden
när den behöver putsas

 

din bild av mig försvann 
för en stund

 

häxan puts
john blund och sanden 
i ögat

 

*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-24 02:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri