Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
krassheten tar över - kuta fly och vägra fäkta


naket ego

 

 

 

en äkta varg vet när stanna eller fly

 

har lärt sig livet utan och innan
mest nedan

 

 

månen

 

 

mina rundor har slitit revirgränser
allt för länge

 

det finns ingen charm i det finstilta
det finns ingen harm i att sprita ett sår
tycks det

 

 

för en reaktions skull
över en kanna fåniga effekter

 

nattetid

 

men baksidan månen menar annat
reagerar förbannat

 

och där vandrar inga vargar

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 86 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-24 03:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri