Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grattis på femtioårsdagen imorgon

Michael Persbrant!
Jag undrar om du föddes på BB i Stockholm 1963
För gjorde du det så kanske din mamma träffade på min mamma?
För som du kanske förstår så är du bara två dagar äldre än mig
Du fyller imorgon onsdag och jag två dagar senare
Fredag
I vilket fall som helst
Kul tycker jag att det är
Så allt gott till dig vännen..

Mvh

Ken




Fri vers av Ken Cassel
Läst 341 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-09-24 12:41



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
Ett stort grattis till dig Ken och även till Persbrant om han läser detta, en stor skådis!!!
2013-09-29

  Michaela Dutius
Ett grattis till din födelsedag Ken!

2013-09-29

  anits VIP
Grattis lite i förskott Ken!!
2013-09-26

  ResenärGenomLivet VIP
Hipp hipp hurra...
det är snart din födelsedag...
Då ska vi alla dej fira
och jag på gitarren kan lira
en liten gratulationssång
som alla sjunger på en gång.
MÅNGA GRATTIS!
(men läs inte förrän i morgon)
2013-09-26

  peter markurth
jag fyller med år 27e....asg
2013-09-24

    ej medlem längre
Grattis i förskott, lite till Mikke P men mest till dig!!!
2013-09-24

    ej medlem längre
Passar på att gratta både dig och MP...ifall man skulle trilla av pinn eller sätta pinnen i halsen. ;-)
//Vargen
2013-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel