Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och jag består

en trädgårdstomte
som bara står
och står på den
vildvuxna tomten
i utkanten av oss
som bara vår
felstavade
tjärlek kunde
tämja.




Fri vers (Fri form) av Zensommaren
Läst 321 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-24 14:04



Bookmark and Share


  noname_realmind
Tjärlek... som ibland blir särlek... man ville komma nära, men det blev mest bara separation...
2013-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Zensommaren
Zensommaren