Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-ism

Karriärskralliga
karatekvinnor
med svarta
märkesbälten
som sparkar
mot turistbussar
i männens värld;

turism:
en ism
som feminism.




Fri vers (Fri form) av Zensommaren
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-25 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zensommaren
Zensommaren