Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skolkarna

Västvärlden (vad det nu egentligen betyder)
är en skolkning från livets lektion om sin essens.

Så vi "skolkade" från skolan en rebellisk dag;
vinden var upprorisk, slet bort löven från träden,
kastade om allting, impressionistiskt, i ett självdansande färgkaos.










Fri vers (Fri form) av Zensommaren
Läst 442 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-09-25 12:22



Bookmark and Share


  noname_realmind
Fantastiskt bra! Att skolka från livets essenslektion... *wow*
Tror bestämt jag måste bokmärka denna!
2013-09-25

  aol
gillas,
2013-09-25

    Prickig
:)
2013-09-25

  CarlCatharsis
*brister ut i den vildaste av applåder*
2013-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Zensommaren
Zensommaren