Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon klär sig i grönt i höst

Hon klär sig i grönt i höst,
som damen på Åhlens:
idéns mottagare & röst.

En galax söker en annan
att hopa sig med
genom vakuumet,
trots att bästföredatumet
är otaliga gårdagar för mycket.

Som hon längtar
efter vårdagar
och tröst:

Hon klär sig i grönt i höst.




Fri vers (Fri form) av Zensommaren
Läst 290 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-27 12:47



Bookmark and Share


    Mystianne
Grönt är skönt, vi alla längtar och trängtar ...
2013-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Zensommaren
Zensommaren