Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


74.Omogen

Kärlekens doft har fastnat på Björklöven
när en dag våra vägar gick förbi

jag förstod inte DÅ
inte du heller

tonårstiden ligger bakom fönstret
som var öppet för oss

Nu det är stängt för alltid
med fallande höstlöv




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-09-24 19:10



Bookmark and Share


  Ronny Berk
vägar som går förbi skapar tankar om sökandet - och finnandet ?
2014-04-19

  Ljusletaren
Underbar tavla och se till att skriva copyright att den är din i fall den är det ;.)
Suverän tolkning du fick till här;
"Kärlekens doft har fastnat på

Björklöven

när en dag våra vägar gick förbi"

/kram
2013-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP