Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

krypande

hösten knackar på dörren

efter sommar

sol

varma dagar

lugnet bleknar bort

dag för dag

vecka för vecka

mer och mer

försöker hålla kvar

känslan av lung

känslan av frid

men ack

vad svårt det ska va

gnagande oron

kommer krypande

sakta

hur ska vi behålla lugnet

inom oss

när hösten knackar på

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av wiria77
Läst 157 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-24 22:19



Bookmark and Share


  ULJO
Berörande
2013-09-28

  Lars Hedlin
Bra skriftat!
2013-09-25

  Rise Little One
Skiftande vädret påverkar alltis oss människor på ett eller annat sätt
2013-09-25

  anits VIP
Mycket starkt och berörande
2013-09-24

  agneta pichler
se på lövens färg njut av färgerna..
2013-09-24

  Ninananonia VIP
Avskalande text viktiga tankar
2013-09-24
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77