Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lava

 

 

kvalen är många för en naken

välja framförandet eller baken på fraktalens återgång

 

liksidighet i en likgiltig självklarhet är nog ej
det jag vet om att vända ett träd
det uppåt borde vara är aldrig mer än nedåt kan nå

 

fågeln flyger aldrig högre än himlen kan bjuda ljuden väg

 

valen är lika uppenbara som skålarnas dilemma
räkna med talens friktion emot som en räd utförd
från rot i full belysning


som ett värde att lägga värde i
men aldrig förledas av

 

bara för att det finns sav som smakar sött

 

 

över berget vi som en resning av eld och vatten
och marken blir trött bränd och flagad


– pipan är lite vissen efter alltför mycket lagat
av tristessens sprickor i torkan – krackeleringar kostar

 

kosing

nigther loosing you is the matter in this dance of death
nor choosing between your or my path as a start

 

only to be impeccable in the way
of using respect by threats or respect by heart

 

så det är klart som en myras hesa väs om respit

presentera sina insikters önskan utan hyckel hymmel och hängda män
utan förväntningar

det är en fråga om tillit

 

 

men vem skapade en portöppning utan att knacka först
vem grävde graven där en krypta redan fanns

 

 

obevakad

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-25 02:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri