Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotbollspoesi

Det spelades fotboll
på den gröna ängen
rund var bollen
och solen lyste

Back, center, ytter
orden hördes från
någons läppar
jaha dags för match

Jag blev målvakt
bollen smektes med fötterna
mellan olika spelare
framåt, bakåt, åtsidan
hörna

Bollen gick i mål
jag såg den inte
du var så vacker där du stod
dina ögon glittrade
och ditt leende tog mej med storm

Vi förlorade. men jag vann dej.




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-25 17:06



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Meen vilken oväntad avslutning och fin! Jag måste le helt enkelt underbar!!
2013-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson