Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gnuggar ansiktet mot kudden undrar

jag kvicknar tidigt till undrar


om solen gått upp om allt det där
på riktigt eller nä gnuggar ansiktet mot kudden nyser hon



rör vid mig
sömnigt och borta rufsigt och intrasslat i täcken jag

gapar skippar

ett par hjärtslag


mina läppar bränns och jag väntar
tittar




tills hon drar mig






till sig

hördu kom här mumlar hon kom





kom nära




Fri vers (Fri form) av otto
Läst 309 gånger
Publicerad 2013-09-25 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

otto
otto