Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om inte om vore


Om inte om vore
så skulle hon också vara glad nu.
Om inte om vore
så skulle hon hoppa jämfotahopp
och kramas och fnissa.
Hon skulle vara glad
inte bara för sin egen skull,
utan för alla,
och hon skulle inte älta sönder hjärnan.
Om inte om vore
så skulle det nästan vara nära nu.
Stort och nära.
Men nu är om.
Och hon pendlar mellan ilska och ledsenhet
tills ingen orkar lyssna mer.




Fri vers (Fri form) av VampyrÄngel
Läst 320 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-26 10:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VampyrÄngel
VampyrÄngel