Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Amulett

 

Ur vindstilla vila

stiger nyfödd dag

 

Jag föddes en

andra gång

denna morgon

 

Stolt, stark med 

segerhuvan orörd

 

Ett pansar mot

självaste livet

 

 




Fri vers (Fri form) av Linda CH VIP
Läst 552 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2013-09-26 12:37



Bookmark and Share


  aol
så vacker poesi som svävar tränger hjärtat
2013-10-02

  Eva Helene VIP
Poesi av bästa märke.
2013-09-30

  M M Mannheim VIP
Vacker text till vacker bild.
2013-09-30

  Lars Hedlin
VAckra fina Amulett!
2013-09-28

  Heikki Hellman
Otrolig stund kopplat på ett fint foto
2013-09-28

  Siggesdotter
Strålande - en mogen poesi
som säger väldigt mycket...!
2013-09-27

  Katinka VIP
Läser den personligt. Att börja om. Stark och modig, tron på sig själv. Mycket fint!
2013-09-26

  ResenärGenomLivet VIP
Starkt och vackert...
2013-09-26

  Anya VIP
Vilken härlig födelse... känner att jag dras med i lyckan. Sprudlande skrivet.
2013-09-26

  träsnidaren
Rustad för livet. Möjligheteran. Kärleken.

Vackert skrivet. Ger mig kraft.
2013-09-26

    Birgersdotter VIP
vacker text med djupt innehåll
2013-09-26

    ej medlem längre
Redo för livets alla aspekter!
2013-09-26

  Lena Själsöga Keijser
tycker om
denna
amulett

amuletten andas flödandeljusvärme
2013-09-26

  Ljusletaren
Vacker bild och en vacker text/kram
2013-09-26

    ej medlem längre

andlöst vacker poesi
2013-09-26

  Quasimodo
Skön och talande text om att var kännande och samtidigt i en nödvändighet vara solid och stark i tillvaron!
2013-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP