Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På förekommen anledning





På tal om ingenting
så dök det upp helt apropå
och det ska gärna understrykas
att på förekommen anledning-
och det vill jag bara ha sagt
medans jag kommer ihåg det-
så kommer mitt uttalande upplysningsvis
om det jag redan hävdat
att eventuellt åtföljas av en debatt som
i samma andas barn som likt det föregående
knappast vid denna tidpunkt kommer att avgöras
för så vitt jag har blivit underrättad
och för så vida det inte har gått vidare
till ovidkommande källors vetskap
eller spillts bort utefter vägen
via mun-mot-mun-metoden
eller till yttermera visso
helt och hållet förvanskats
dvs förminskats, överdrivits,
förskönats, förvärrats
eller varför inte utplånats,
så är ju i princip alla
i sin fulla rätt
att hävda motsatsen.

Och det gör jag.
Det står jag för.
Tillnärmelsevis.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Gunnar Hilén VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-26 20:33



Bookmark and Share


  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Wow! Lysande..:)
2013-09-30

  Per Teofilusson
tyckte jag hörde Reinfeldt säga detta - med ackuratess - häromdagen ur radioapparaten.
2013-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP