Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


75.Konstant upplevelse av " Ljuset "

När natten öppnar sin famn

jag skälver vid blotta tanken

jag vet att du är där

din obändiga ande brakar bakom dörren

NYCKEL är bärgad min kropp

Ett ligg tvättar bort det tunna streck

som häller oss på beundrande väg






Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-09-26 18:51



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Är det din fina målning så sätt copyright och ditt alias eller namn till.
Ord som jag vill söka nyckeln till och sådant gillar jag/kram
2013-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP