Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

toning

 

 

vid foten en bägare

 

frostens andtydan och morgondiset

på avstånd redan glömda minnen på väg hem

 

 

kronan tung över stammens råa bark

hösten manar vila

 

 

över är året av två krafters möte

markens giv och himlens driv

 

 

en sång från bakom berg

tonar tyst

ut

 

som kommen så åter

 

 

som sommaren somnar

vaknar vintern vid kärl-eken

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 94 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-27 04:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri