Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omöjlig ekvation?

En melankolisk optimist
En social ensamvarg
En färgstark natt
Ett enkelt komplex
En glad sorg
Ett varmt vinterbarn
En tyst ordfetischist
En dansade hälta
En kolibri med ett hjärta för tungt att bära
En vilde i de lugnaste vatten
En renande tår






Fri vers av Roses vs Dandelions
Läst 391 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-27 14:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mitt svar på frågan är att diktens ekvationer var och en för sig och alla tillsammans är fullt möjliga :)
2017-05-11

  Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Tycker om kontrasterna, mycket, skapar något alldeles nytt dessa motpoler som tar hand i hand :)

2014-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Roses vs Dandelions
Roses vs Dandelions