Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
; bygger året runt, gör dom, vissa kråkor.


Näbbjobb

 

 


Bygger kråknästen med sladdar för bästa kontakt i bästa krona - träden lär säkras för eftervärlden och nästen ska vaja med nya ägg. Hoppas att vindarna blir gynnsamma, och himlarna ler.

Ah, se där, en vänlig västan.. äntligen!
Det är för mycket löv kvar än, och markerna för oskyddade, men snart ståtar nakna grenar mot solnedgångsmoln och dova låga dis lutande mot stam.

 

Snart smälter vitt mot svart, som det är meningen.

*

när vi stelnat
våra fästen styvnar och vi 
står emot

 

behåller kraften
skyddar näringen
förbereder

nästa bygge
trygga reden

 

för framtiden

*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 74 gånger
Publicerad 2013-09-27 18:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri