Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så blev det så till slut


initiativet gensvaret och känslan; lika värde

 

 

här där
spelar det roll för en tanke
nu då
spelar det roll för en händelse
sen nu
spelar det roll för ett minne
sen då
spelar det roll för en dröm

än känslan då

nu
är det bara ett enda perspektiv kvar

förhållandet mellan känsla och reaktion
vem är förtjänt av vilken respons
eller ej

alltid med mig själv
som första prio

alltid känsla
alltid val
alltid prioritering
alltid


med du som kontaktar
i sista hand

 

sista

 

 

(inse läget av initiativtagande;

knacka på kräver sin tolerans
respekt
hänsyn och acceptans
på gensvaret)


mitt liv är mitt
hoppas ditt är ditt

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 96 gånger
Publicerad 2013-09-27 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri