Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nästan fri

 

 

 

 

det är dags

snart är du fri

du kommer aldrig behöva känna smärta igen

aldrig kommer du dras ned i skiten

pga. ditt dåliga sällskap

 

du är värd så mycket mer

ett bättre hem

som inte är fult och förstört

jag ska släppa dig fri

min vän

 

men innan du lämnar mig

så vill jag bara tacka

för tiden jag fick med dig

du gjorde ditt bästa

men jag gick nog aldrig att rädda

 

25 år utan framgång

ingen idé att försöka mer

så var inte rädd

trots att det kommer göra ont

men det är för ditt eget bästa

det kalla stålet är nyckeln till frihet

 

värmen sipprar ur

i form av en röd kulör

jag karvar, skär och gräver

snart, lilla hjärtat mitt

snart är du fri

fri från mig

ditt motbjudande skal

snart

är du vacker

 

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 467 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-09-27 23:53



Bookmark and Share


  Wafaa
En berörande text om att frigöra sig själv och alla andra.
Men friheten vinner man inte genom att ge upp.
Du är mest begåvade jag har mött, så låt oss glädjas av att ha dig bland oss.
Jag finns allt här för dig, och det vet du :)
2013-10-07

  Micky
Stark. Du vet att jag finns här va? <3
2013-10-01

  Fru Intighet
Stark, smärtsam och skrämmande.
Försvinn inte, Nicklas.
2013-09-29

    Bitförbit
Väldigt stark och välformulerad text, men jag hoppas verkligen inte detta är verkliga tankar från dig. Det kalla stålet är aldrig en bra lösning.
2013-09-28

  Carina Bendix
Oj, det var verkligen en stark och berörande text!!
2013-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP