Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart kan femtioårspartyt börja


Klockan fem öppnas portarna till

födelsekalaset

Och nästan alla som vill får komma

Och det börjas med lite mat på ett fat

för sedan sätts musiken på

så att stämningen blir till den rätta med lite drag

Och den som grattas av är ju ingen annan än jag

Och självklart så är jag tacksam och glad

över denna tillställning

då det inte är varje dag som man fyller femtio år

Fyllde i går men grattas av idag

Så Hipp Hipp Hurra för mig!!!

Ken Cassel
28/9-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-28 14:32



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Grattis i efterskott Ken :)
2013-09-28

  ResenärGenomLivet VIP
Grattis igen, vännen...
2013-09-28

  Harriette
Stort grattis och kram
2013-09-28

    ej medlem längre
Ett stort Grattis och kram till dig på födelsedagen lite i efterskott.
2013-09-28

  Tess74
Stort grattis!! Kram
2013-09-28

  Lynx63 VIP
Ja modellera ja modellera eller hur va det nu???

Jo så här va det nog "JAAA må han leva uti hundrade år"........
Ett fyrfaldigt hurra för vår egen KEN

HURRA
HURRA
HURRA
HURRA

KRAM :)
2013-09-28

    ej medlem längre
Hipp hipp hurra för dig!!! Stor grattiskram!

2013-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel