Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nollad

hur säger man förlåt till någon man inte känner ?
hur ska jag göra om jag inte vet om jag har gjort

henne arg eller inte ? eller kanske sårat henne på
just den grunden att jag inte känner henne är allt

ett missförstånd eller är det på grund ut av den av
den livs situation jag har tagit mej till eller som jag

nu sitter i jag förstår ingen ting . men det är inget
konstigt för att det är inte alltid att man förstår allt


som händer i livet runt omkring en så det borde inte
spela mej någon roll en mer eller mindre men det är

just det som retar mej hur kan jag tycka om någon
som jag inte känner eller som jag har pratat med

någonsin hon har inte bett mej att flyga och fara hon
lämnade bara ett tydligt tum avtryck i mej som någon

jag tyckte mycket om med all min respekt men varför
jag har bara läst hennes poesi men tydligen så räckte

det hennes ord på pappret som jag inte längre ser men
det behövs inte för jag bär dom redan med mej i mitt

minne och hjärta dom var ej riktade till mej men jag
älskade det sätt hon skrev dom på så vackert och mjukt

ett så jämt flyt som honung ur sin blomma rinner söt
och mjukt




Fri vers av den nakna poeten
Läst 377 gånger
Publicerad 2013-09-28 15:08



Bookmark and Share


  den nakna poeten
hej Maria alla lämnar spår skillnaden
är att en del lämnar otydliga i tystnad
varken mer eller mindre man blir
ledsen men det går över som allt
annat
2013-09-29

  Maria Sundelin VIP
Vissa människor lämnar tydligare spår än andra inom oss.
2013-09-28
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten