Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

29.

Mitt hjärta det blöder
sipprar fint i söder

så vackert och lätt
slipper minnas vad som skett

så lättad, för jag känner
det värker, det bränner

pulsen frustar och ber
hjärtat vill inte mer

jag skakar, blir het
och jag ler, för jag vet

att det är över, jag domnar
faller ihop och somnar.







Fri vers av upsidejsi
Läst 161 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-28 19:06



Bookmark and Share


  Robin V
Väldigt fint rimmat!
2013-10-11

  lodjuret/seglare VIP
Läste texten som en rapp. Känns bra att rimmen satt där eftersom det är en berättande text. Nu är jag inte precis någon vän att rapp, men den här var föredömande kort och även innehållande lätt igenkännliga känslor. Texten förtjänar därför sina trenne riddarsporrar. Riddarsporre är förstås en blomma.
2013-09-28
  > Nästa text
< Föregående

upsidejsi
upsidejsi