Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

natt sudd och tankar från andra sidan

vad säger man efter ett liv som detta med
allt elände tack för kaffet

nej jag vil vara lite vulgär i stället och säga
mitt namn är penis och jag står inte ut längre

ha ha ha trevlig kväll kamratter poeter bröder
och systrar vi bor i en öken vacker för vi har

alla fyllt den omsorgsfullt med våra tankar och
ord så finner man en känsla utan namn så är det

bara gå till vår poetiska öken där man känner allt
får jag säga tack för att ni alla finns jag älskar er

alla och är tacksam för att ni finns därute jag kan
inte se själen men den är alltid lika värdefull det

är tum avtrycket i varje personlighet som skiljer
oss i från varandra men ju mer man skiljer sej

ju mer behöver man varandra för att lära sej och
förstå för livet finn flera olika själ älska älska inte ?




Fri vers av den nakna poeten
Läst 172 gånger
Publicerad 2013-09-28 19:37



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Fint.
2013-09-28
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten