Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skär,skär som jag behagar




Han älskar att försvinna,
& skär ett snitt
i det yttre på hopp om något nytt,
skär hud & ljud fäller droppar av vatten.

Han leker gud , & slickar på luft
när han tror att han flyger. Han älskar att försvinna
in i dimman ,& lägga beslag på sitt behag

Han älskar sig själv bara ett litet tag
Han hoppas på något bättre , i en helt ny dag .




Fri vers av daniele
Läst 513 gånger
Publicerad 2006-03-09 11:02



Bookmark and Share


  Jessi
Så känner jag oxå när jag skär... trist nog för jag tror inte det löser något, inte för någon.
2006-03-09
  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele