Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorade.

 

När de höll varandras händer var de som starkast tillsammans.

Men styrkan att hålla fast höll inte hela vägen.

Sakta löstes deras händer från varandra.

Styrkan försvagades.

Händer som gled isär.

De två vännerna som delat allt gick inte längre att rädda.

Det som fanns var upplöst och försvunnet...

Hålet av tomhet var stort, en saknad.

Men i minnet fanns ett leende kvar ett tag.




Fri vers av Angel of love
Läst 807 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2013-09-29 08:44



Bookmark and Share


  Margit Grell
En sann text om hur livet går vidare med leendet kvar om än begränsat till
"kvar ett tag". Fint
2015-02-22

    ej medlem längre
Sista meningen visar på en elegant livsfilosofi.
2013-09-30

  ULJO
Starka känslor du förmedlar
2013-09-29

  Fem hjärtan VIP
Så varmt och fint skrivet!
2013-09-29

    ej medlem längre
En text att tycka mycket om - och det gör jag!
2013-09-29

  AstridElisabet
Starka känslor! Mycket fint!
2013-09-29

    ej medlem längre
Det gör ont att förlora.. Känns mycket...
2013-09-29

  Lars Hedlin
Känns starkt i längtans ton..själen vet att skapa det brustna kanske!
2013-09-29

  Piann VIP
Starkt berörande
2013-09-29

  träsnidaren
Osminkat vackert.
2013-09-29

  Heikki Hellman
Du diktar starkt och berörande, du kan, du har upplevt!
2013-09-29

  ResenärGenomLivet VIP
En sorglig känsla du beskriver här...men den är nog ganska vanlig...:-(
2013-09-29

  Tess74
Fint om det förlorade..minnen finns alltid kvar tack o lov
2013-09-29

    ej medlem längre
starkt och poetiskt ...samtidigt..bra
2013-09-29

    ej medlem längre
Väldigt vackert skrivet
Känslan du förmedlar..
känns..
Kram
Z*
2013-09-29

    ej medlem längre
du skriver fint som vanligt min vän...
2013-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love