Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The last day of fear




& bakom husen
klär jag skuggor med ljusen,
jag faller mot marken
& tappar min kontroll.
Jag andas bara nu,
men för dig spelar jag ingen roll .


Mitt Iskalla , tappra mod ,
önskade att du blundade när jag dog ,
när jag somnade till.




Fri vers av daniele
Läst 263 gånger
Publicerad 2006-03-09 11:07



Bookmark and Share


  adina
man vill ju alltid visa sin vackra sida,
det är nog inte den som syns när man dör.
Jag andas bara nu,
men för dig spelar jag ingen roll

lätt det bästa i den här dikten!
2006-05-03

  Tessan84
Jättefin och ganska tung dikt. Den är bra skriven men jag skulle nog personligen byta ut &:en mot vanliga "och"
2006-03-09
  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele