Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

din ljuvliga pärla



Låt mig få polera din pärla

med min härliga tunga

så att du får sjunga


en vacker ljuvlig sång för mig

där din kropp länge får vibrera

då jag får slicka upp hela dig


jag älskar din sav

ett smakrikt

underbart hav


med min stock välter jag dig

jag får nu allt

runt hela mig




Bunden vers av Lone Wolf
Läst 296 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-09-29 18:53



Bookmark and Share


  Eliza-69
Hett var det här :)
2013-10-02

    ej medlem längre
Nice :)
2013-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Lone Wolf