Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni finns vid min famn

Nu när natten tar mig sig i min famn
låter jag mina tårar leta sig ner från min kind
en vind av längtan sveper sig sakta förbi
då jag håller er hårt vid min famn

när mina tårar tar slut så kommer havet med sin kraft
jag lägger mig ner och ber för er
mitt hjärta slutar nästan slå när jag ligger ner
jag drömmer åter igen att jag har alla er

vid min famn så finns ni nu snart igen
även om min själ blöder och dör
så kanske ni min längtande röst hör
jag vill endast höra glädjen i din röst igen

du lever genom varje hjärta som ser genom dig
jag önskar bara att du kunde vara nära mig
Vanessa å Romeo mina kära barn
ni får hela mitt hjärta att förvandlas till ett varm ljuvligt garn

jag drömmer varje natt om er
jag vaknar då upp och ler
ni finns då inte här vid mitt hjärta
vi får då tillsammans känna kärlekens grymma smärta




Fri vers av Lone Wolf
Läst 352 gånger
Publicerad 2013-12-17 00:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lone Wolf