Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våta musen



du är min söta gulliga våta mus
jag bor under ditt varma täcke av kärleksfulla vibrationer
slickar gärna i mig allt av dig
för du uppfyller mina alla önskningar av rus

en vacker dans med en sexig tjej som dig
får allt att komma genom hela mig
du får mig alltid att komma med ett mäktigt sprut
när du delar med dig av din kåthet
du är världens underbaraste skjut




Bunden vers av Lone Wolf
Läst 388 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-14 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lone Wolf