Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=nvb8wdBglpw låten berättar en del om kriget som pågår i sinnet; på temat borderline, som jag lovat flera texter om


trygghet hos en annan ( choka )



du söker

trygghet hos andra människor,

ingen vet hur det känns,

utom du, - där du lägger

ner ditt huvud vid

annat med samma drömmar

som någon som finns där för dig




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 336 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-29 23:18



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt ,,Kanske först söka tryggheten inom sig själv..kram
2013-09-30

  träsnidaren
Fint.
2013-09-30

  ULJO
Berörande läsning
2013-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran