Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sov gott natti

det är dags att fly natten till en annan värd
för att ladda minna batterier med drömmar

så jag orkar leva eländet i vår värd där
handlingar själ tårar av oförståndet ut

av dom tårna droppar ner mot marken
det ger mej tanken att ögonen är själens

spegel borde dom inte då droppa upp till
något i himlen eller ska dom räknas i

marken för att göra ett själsligt avdrag
för allt lidande på jorden ?? nej natti !




Fri vers av den nakna poeten
Läst 244 gånger
Publicerad 2013-09-29 22:41



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Ja nog är ögonen själens spegel
Jag tror tårarna som faller är själens rening
2013-09-29
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten