Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kampen bland instanser och stödverksamhet. Högst aktuellt - ett halvt liv och några hundar på vägen :)


när nog är nog; tillräckligt mycket

 

 

Snälla 'Herr Instans', räcker det om man krälar bara halva vägen fram bland era tistlar och brännässlor, eller vill ni ha även nypålagda åkommor från själva krälandet under denna tid i sig, som tydligen måste till för att man ska bli tagen på allvar?

Kanske lite extra tungsinne, värk, stress och några års lagrade ilskor? Ska vi säga hela paketet och ca 20, blir det bra?
Kanske lite klarspråk!
Kanske lite konkret publicering, och uppmärksamhet i media?!

Kanske lite annat

 

kanske lite mer sofistikerat högtravande

som börjar stampa på sin tur

 

Kanske lite djur

 

*


totem 
jag samlar er nu
igen

 

Crow/Skunk/Jaguar/Mountain Lion kom hem nu

 

kom hem

 

till Wolf

 

och även du Black Panther min vän
för det är dags nu

 

det är dags

 

 

att omfamna det okända

 

 

 

för att ta er alla i tass och klo på en vända
med Weasel och Lynx

 

Dear Lynx

 

 

för Vovven har fått nog nu
Dog är arg

 

är tillräckligt förfördelad och tillräckligt mycket

 

Varg

 

*

 

kom nu Shiba så går vi

 

 

kom nu Sayen

 

*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 96 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-30 00:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri