Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rädsla, åtrå och sympati

när hon blir rädd
brukar han vanligtvis trycka sin kropp mot hennes
och hålla om hennes huvud med ena armen
och nu var hon rädd

han får aldrig veta varför
men känner sällan någon större anledning att fråga
hon är sårbar och gråter gärna, så är det bara
och han får trösta

hans tröja blir varm och lite våt
hon håller honom hårt och skakar lite, men är helt tyst
vanligtvis lättar det om han pratar lugnande, fint
men inte alltid

han tittar på hennes tavlor
hon säger älskling, man ska inte förväxla sympati med åtrå
då ler han, och älskar henne lite mer än innan
men allt tar slut någon gång

allt tar faktiskt slut




Övriga genrer av tonsoku
Läst 1237 gånger
Publicerad 2006-03-09 12:09



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
snygg med växlande ton och rytm totalt i harmoni.. bra flyt
2006-06-04

  trampavatten
en fin närvaro och med känsla beskriven samvaro
2006-04-15

  Sanningsägaren VIP
Åh äntligen!
Har saknat dina ord här.
Än en gång så får du min mage att dra ihop sig
till en liten liten boll
och där stannar jag
ryser av närvaron du får fram här
Ny favorit!:)
Tack!
2006-03-09

  sotlugg
känner igen mig
jättemycket

fint beskrivet
2006-03-09
  > Nästa text
< Föregående

tonsoku
tonsoku