Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
morronsamling


strax

strax
mullrar dieseln igång
mjukare
med ny olja
och oljefilter

vi lämnar kaj
medans
solen
ånyå
kryper fram
från sitt gömsle
bakom
näsbjären

småprat
i hytten
en gammeldansk
jagar bort
kroppskylan
och tornado
får sin
gå på sjönkorv

en stunds kontemplation
innan krabblänkarna
börjar dras
västeröver




Fri vers av tom boreland
Läst 449 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-09-30 04:54

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint och målande
om en morgon i ditt liv
2013-10-01

  Ingela Svenson VIP
Hej! Det var länge sen! Hur går det med hummerfisket? Eller är det krabba nu för din del?
2013-09-30
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland