Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya höjder


Tar dig dit du aldrig gått
och ger dig nått du aldrig fått
Våren kickar in och det är spring, spring ,spring
Du är allt som betyder nått och allt jag har
vädret är med oss vart vi än drar
Vågorna dansar likt eldens lågor
våra andetag följer dess rytm

solen går upp och solen går ner
regnet faller, ner, ner ner,
Stjärnorna tindrar
viskande vindar
dag och natt
natt och dag
liv, liv, liv
och du och jag





Övriga genrer (Visa/Sångtext) av SellwiN VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-30 08:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SellwiN
SellwiN VIP