Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjukdomen

Det gör ont i mig,
Som en sjukdom,

Du finns i mig.

Som cancer,
Jag andas din sort.

Du är blekningsmedel,
Och en abort.

Du är svavel,
Jag andas kort.

Går i cirklar,
Går i ränder,

Du finns i allt,
I alla länder.

Jag går av och,
jag går på.

Mitt älskade heroin,
Mitt jag “älskar dig mamma”,

Mina poeter,
Mina köp och sälj.

Jag tar med mina sorger,
Och alla begär.

Säg farväl mina sorger,
Säg farväl mina svek,

Min broder jag kommer,

Att ta mig farväl.

Må friden komma,
Att hämta min själ.




Bunden vers (Rim) av SellwiN VIP
Läst 35 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-03-30 21:51



Bookmark and Share


    Jim Friberg VIP
"Pray that life was just a dream"
2024-03-31
  > Nästa text
< Föregående

SellwiN
SellwiN VIP