Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skillnad

 

Han silas mellan orden

porlar nästan

marknaden är gud

och just där är dagens noteringar falna

ord som lovar

genom löften som luktar redan
när pennan vidrör pappret

det är skillnad mellan att trycka en sida
och skriva ett ord värt att uttala

att beröra eller röra vid

om så glödgat

 

Mina händer vänder blad tills ordet visar sig

skulderna regleras

jag framlever flod av ord utan röst

arken jag byggt har ingen plats för timmermannen

än orkar torg och gator med mig

 

 




Fri vers av cilax VIP
Läst 400 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-09-30 13:19



Bookmark and Share


  Hans Christian
"arken jag byggt har ingen plats för timmermannen

än orkar torg och gator med mig"

Jättefin dikt som jag tyckte mycket om!

2014-04-27

    skamfilad
Du skriver med ett beundransvärt flyt
2013-11-15
  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt