Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till baka blick från en trött buse natti

den första tiden skratt och lärdom om livet
och lära sej hantera det för framtiden

i framtiden när man blir lite äldre och
förstår att kärlek är begränsad av tiden

men känslor lever en livs tid inom en
fria att känna eller fly dom och orkar

man inte det så är det bara förtränga
dom med allt annat tills man inte orkar

efter vägen möter man någon vacker
som snuddar mej tittar mej intensivt

i ögonen hon rör runt i hela min kropp
känslor mitt hjärta pulserar starka

lustar jag aldrig har nått förut mitt
ansikte har rodnat värmen stiger så

impulsivt och andningen ökar ut av
upphetnsningen samtidigt som den

svalkar för att komma hel ur det här
skådespelet där sporrana är vassa

rakblad och fjärdarna noga putsade
två läppar som möts i genom nattens

månsken upplysta och vi reflekteras
glänsare glimrande av våra svettiga

kroppar som slingrar sej runt och över
varandra som en dominans ritual du

försöker tänja mej för du vill rida och
utforska min värd av blommande känslor

av ljus och kärlek troget som har blommat
runt mitt paradis endast för henne finns där

kärleken djupare en havet




Fri vers av den nakna poeten
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-30 21:58



Bookmark and Share


    Erika H
Hon rör runt i hela min kropp. Känslor som svämmar över och rodnad och lust. Intensiva blickar och kroppar som tänjs. Avslutas med en kärlek djupare än havet.
Erotiskt värme som du beskriver med glöd. Vackert och sinnligt. Upplevelser som känns.
2014-09-05
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten